• En pocas palabras

    Las cosas no son lo que parecen, pero tampoco son de otra manera. Lankavatara Sutra

  • Es necesario liberarse de las cadenas de las ocupaciones cotidianas y de los asuntos políticos... Hay que huir de la política porque daña y destruye la felicidad.
    Epicuro

  • La existencia está más allá del razonamiento... Cuando hayas visto las limitaciones de la inteligencia... empezarás a superar la mente... El hombre es un signo de interrogación, es una bendición. Celébralo".
    Osho

  • Traductor

  • Anuncios

El creador amb els limits

Em llevo amb un cert mal gust de boca per algun somni pesant o ratllant el malson. No és massa bon inici del dia. Però això no és la vida penso, tinc a mà el poder de crear la meva individual visió del món, el somieig és producte d’un caòtic inconscient però la lucidesa és una molt distinta possibilitat de la consciencia. Remunto així el matí.  Tot no és tan simple: crec en la meva capacitat creadora que possibilita sentir-me bé malgrat percebre uns límits, els de la construcció col·lectiva.

Puc crear les pròpies regles de joc que em permeten gaudir de la vida…fins que el fet de relacionar-me m’obliga a acceptar una normativa ja preestablerta. Ara davallo la remuntada del matí. Participant en  joc col·lectiu deixo de ser el meu propi creador per viure, almenys temporalment, sota el domini d’unes regles imposades.

Malgrat això, la porta d’entrada és aquí  la de sortida sempre que visqui el rol social com una camisa que em poso i trec i no com si la portés enganxada a la pell, de la que no em pogués despendre. Puc viure amb intensitat la vestimenta però sense afecció, conscient de la no permanència de la trama de les relacions humanes.

jordi v.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s